logo
ELEKTRİKLİ TAŞITLAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
1.Otomotiv Kariyer Seminerlerini Öğrencilerin Yoğun İlgisiyle Gerçekleştirdik!


1.Otomotiv Kariyer Seminerlerini, Otomotivin Başkenti Bursa'da alanının en büyük istihdam ve yatırım sahibi olan Bosch ve Valeo firmalarının katılımı ile 6 Aralık’ta üniversitemizde gerçekleştirdik. Rektörümüz Prof. Dr. Arif Karademir’in açılış konuşmasının ardından, Valeo Türkiye Genel Müdürü Tuna Arıncı’nın sunumuyla sabah oturumu başladı. Kariyer hedefleri, kariyer planlama ve istihdam süreçleri üzerine Valeo İK Yetenek Edinimi Müdürü Sayın Eda Tunçdöken ve Ar-Ge süreçleri ve aktiviteleri üzerine Ar-Ge Direktörü Sayın Emre Güran’ın ilgi çekici sunumlarıyla devam eden oturum, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Onur Genç Hocamızın moderatörlüğünü yaptığı soru cevap paneli ile tamamlandı. Panelde öğrencilerimiz, Valeo Prototip Departman Müdürü Seren Sayaca, Aktivite Üretim Sistemleri Müdürü Kerem Bandak, Validasyon Takım Lideri Dinçer Kökden ve DMF Ürün Teknik Müdürü Çağlar İmer’e sorularını yönelttiler.

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle devam eden Otomotiv seminerleri öğleden sonraki oturumuna Bosch Ekibinin sunumları ile başladı.  Bosch'da Üretim Süreçleri ve Global Üretim Aktiviteleri üzerine, Üretim Takım Lideri Mevlüt Akkaş ve Üretim Uzmanı Mert Erman’ı sunumlarının ardından, Benzinli Sistemler Ar-Ge Koordinatörü Mine Tekelioğlu, Dizel Sistemler Ar-Ge Koordinatörü Deniz Geniş ve Benzinli Sistemleri Geliştirme Takım Lideri Burak Mestanlı’dan Bosch Ar-Ge Kültürü ve Ar-Ge Aktiviteleri üzerine oldukça verimli bir sunum dinledik. Bosch’da kariyer ve istihdam süreçleri hakkında İnsan Kaynakları Sorumlusu Gizem Köksal Kaya’nın sunumunun ardından, Öğr. Gör. Ceyda Taşçıoğlu Hocamızın moderatörlüğündeki panelde Bosch ekibi öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Öğrencilerimizin firmalarla buluştuğu seminerlerde kariyer odaklı sunum ve panellerin verimini ve faydasını bir kez daha gördük. Değerli katkıları için Bosch ve Valeo Ailesine, yoğun ilgileri için öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz

Gelecek etkinliklerde görüşmek üzere.

Elektrikli Taşıtlar Uygulama ve Araştırma Merkezi




10 Aralık 2022